Uw specialist voor het repareren van uw Apple, Samsung, Sony, Nokia apparaten

Wie zijn wij?

ifixtech-jeremyiFixtech is een jonge start-up, ontsproten uit de ambities Jeremy Golender, een jonge student Burgelijk ingenieur aan de ULB. Na aanleiding van een technisch probleem met zijn iPhone, informeerde hij zich bij gecertificeerde herstellers. Deze laatste vroegen woekerprijzen voor de reparatie en hierdoor besloot Jeremy om zich over het probleem te buigen en het defect zelf te repareren. Mede door het bekijken van online videos slaagt hij erin zijn eerste herstelling succesvol af te ronden.

Als gepassioneerd autodidact, van naald tot draad, repareert hij voor zijn naasten en ziet de mogelijkheid om een bedrijf op te richten aangezien er weinig oplossingen worden geboden voor degelijke problemen terwijl de vraag er is.

Uiteindelijk beslist hij om zijn studies definitief op te schorten om zijn eerste reparatiecentrum te openen in Overijse om zicht voluit te storten op zijn nieuwe passie. Zo wordt iFixtech opgericht op 1 December 2012.

Een geruime tijd werkt de jonge ondernemer alleen terwijl de vraag steeds verder groeit. Uiteindelijk beslist Jeremy om zijn kennis te delen en nieuwe technici op te leiden om zo aan de vraag van zijn klanten te kunnen voldoen.

Het team van iFixtech bestaat uit jonge en dynamische technici die zich eenvoudig aanpassen aan de nieuwe technologie om zo zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen.

Het bedrijf beschikt momenteel over 3 reparatiecentra :

Een eerste herstelcentrum ligt in Vlaams-Brabant in Overijse op 100m van de uitrit van de E411 (uitrit 2 – Jezus-Eik) en op 15 minuten rijden van Waver, Waterloo, Rixensart, Ter Hulpe, Genval, Lasne, Boitsfort, Oudergem, Woluwe , Stokkel,…). De winkel is gemakkelijk te bereiken en er is een grote parking in de buurt.

De tweede opende zijn deuren op 1 januari 2015 in hartje Brussel (in Elsene). Het bevindt zich in de Louise Galerij en is toegankelijk via de ingang op het Stefaniaplein);

De derde opende zijn deuren op 1 Juli 2015 in het centrum van Ukkel in de buurt van de Diesdelle te midden van de Waterloosesteenweg.

iFixtech in de media

article-rtl