Veel professionele herstellers stellen voor om alleen het scherm van uw Samsung Galaxy te vervangen maar het resultaat daarvan is zelden bevredigend. Overgaan tot de reparatie van het scherm van uw Samsung Galaxy S3, S4, S5, is een zeer delicaat procedure, welke een grote expertise en zeer precieze know-how vraagt. De technici van iFixtech leggen u uit waarom u betere beroep doet op een echte professional voor goed resultaat!

samsung-screen-bubble2 Bij de Samsung Galaxy smartphones, zijn het frontglas, het touchscreen en het LCD scherm aan elkaar geplakt en vormen een blok. Het vraagt dus zeer preciezie en de nodige voorzorgsmaatregelen om het frontglas los te maken zonder het LCD scherm of het touchscreen te beschadigen. Als uw touchscreen of LCD scherm problemen vertonen na het vervangen van het frontglas, dan is de kans groot dat de hersteller deze onderdelen heeft beschadigd tijdens de reparatie. Veel klanten zien zich dus soms genoodzaakt om het volledige blok te laten vervangen (LCD, touchscreen en frontglas) en dus een duurdere prijs te betalen daar waar het vervangen van het frontglas had volstaan.

samsung-screen-bubble1Maar dat is niet alles… correct het nieuwe frontglas plaatsen op uw Samsung Galaxy is niet iedereen gegeven. Veel herstellers plakken eenvoudige 3M plakband rondom de contour van het nieuwe scherm en bevestigen deze op de chassis. Op deze manier zijn echter het frontglas en het LCD niet geoed aan elkaar geplakt. Dit kan de volgende problemen veroorzaken: een touchscreen dat niet werkt of slecht reageert, het frontglas dat los komt en stof dat zich tussen het frontglas en LCD scherm nestelt, enz…

Andere herstellers gebruiken nog een transparante vloeibare lijm genoemd « LOCA », om het nieuwe frontglas en LCD met elkaar te verbinden. Deze lijm is ook geen optimale oplossing omdat u in veel gevallen met de volgende problemen wordt geconfronteerd: de lijm begint zich te vervormen op de lijmpunten en vormen aureolvormige vlekken aan de rand van het scherm en in gevallen waar er teveel lijm gebruikt is, loopt u het risco dat de lijm zich nestelt tussen het scherm en de homebutton. Gevolg is dat u deze minder goed kunt gebruiken. Ook komt het voor dat de lijm voor de lens van uw front camera loopt waardoor de foto’s met uw front camera wazig zijn.enz…

Hoe bent u zeker dat het scherm van uw Samsung correct werd vervangen?

Bij iFixtech, gebruiken we voor deze herstelling specifieke machines die ervoor zorgen dat we een perfect resultaat hebben! Deze methode, aanbevolen door Samsung, is de enige die uw garantie geeft of een herstelling van hoogstaande kwaliteit van de hand van professionals. Het scherm van uw Samsung Galaxy zal eruit zien als nieuw en u hoeft niet te vrezen voor ongename verrassingen.

Kiezen voor iFixtech voor de herstelling van het scherm van uw Samsung Galaxy, is vertrouwen hebben in echte professionals, die perfect hun werk kennen en een niet te evenaren kwaliteit kunnen garanderen!