Fijne Soldeerwerken

Denkt u dat uw apparaat goed is voor het schroot omdat het niet langer aan gaat, maar u moet uw persoonlijke gegevens terugkrijgen?

U heeft al andere reparatiecenta of dienst na koop bezocht en zij hebben u verteld dat uw moederbord onherstelbaar is en dat het beter is om een nieuwe telefoon te kopen?

Bij iFixtech beperken we ons niet langer tot het eenvoudig vervangen van onderdelen zoals schermen, batterijen, knoppen, enz. We kunnen zelfs machines doen herleven die onherstelbaar zijn verklaard!

Wij zorgen voor reparaties en soldeerwerken van alle soorten apparaten zoals smartphones, tablets of Macs!

Onze ruime ervaring stelt ons in staat om een groot aantal productiefouten, bekend bij grote merken, te repareren waarvoor er geen garantieverlenging bestaat:

  • Je iMac/MacBook start niet meer op en zit vast op het appel logo. Er kunnen ook lijnen verschijn op je scherm (zeker een probleem met de grafische kaart);
  • Uw iPhone laadt zich niet meer op als de batterij helemaal leeg is of ontlaadt zich abnormaal snel (probleem met het stroomcircuit);
  • Je iPhone reageert helemaal niet meer op tactiele aanraking (Touch Disease);
  • Uw iPhone geeft beelden aan maar zonder achtergrondverlichting (probleem met het achtergrondverlichtingscircuit);
  • Uw apparaat gaat niet meer aan na contact met vloeistof (geoxideerd moederbord);
  • Uw laadstekker is beschadigd door een verkeerde aansluiting van de kabel en u weet helaas niet meer hoe u uw apparaat moet opladen;

Wij werken met de code “No cure, No pay“. Dit betekent dat er altijd een offerte en een deadline aan u wordt gecommuniceerd voordat de reparatie wordt uitgevoerd. Als we geen overtuigend resultaat bereiken, worden er geen kosten in rekening gebracht!

Aarzel niet langer en kom ons op de proef stellen, wij zetten al onze ervaring graag voor u ter beschikking om uw apparaat een nieuw leven te geven!